Popular Posts

Sunday, 27 November 2011

KEBERKESANAN PREMIUM BEAUTIFUL...

KEBERKESANAN PREMIUM BEAUTIFUL

PB ni mempunyai 1001 macam fungsi.Selain untuk kecantikan PB juga berfungsi menjaga kesihatan dalaman wanita. yela..kesihatan dalaman yang penting perlu dijaga dulu pastu baru luaran kan...so di antara fungsi PB ni ialah...

Rawatan Alternatif kepada Fibroid

 

 

  FAR INFRARED yang terdapat pada PB ini bertindak mengecutkan fibroid tersebut.

 


Puting (breast nipple)

Warna bertukar menjadi semakin pink cerah berbeza dari warna sebelumnya (gelap/kehitaman). Warna gelap circle keliling nipple juga akan semakin cerah dan semangat warnanya seperti hidup semula. Manakala puting keras akan menjadi semakin lembut. Puting tunduk dan layu akan semakin tegang menaik(up-lift). 


Memperbanyakkan kuantiti susu

Susu semakin banyak. Anda akan selalu kehausan, selalulah minum air secukupnya. Kepada yang lama tak menyusu anak perhatikan kesan putih2/serdak2 putih/habuk2 putih di cawan coli long bra Premium Beautiful Ia biasanya meninggalkan kesan. Dari mana kotoran putih ini datang?? Anda akan terkejut jika saya nyatakan ianya datang dari dalam payudara anda sebab air susu yang telah beku lama telah MENCAIR!!. Susu beku ini ajaibnya ia keluar akan mencair dan ajaibnya seumpama ditarik keluar (tanpa sedar).

Menegangkan Payudara
   

Peningkatan usia menyebabkan breast semakin hilang kekenyalan. Tindakbalas pemakaian PB yang berterusan mampu menjadikan breast lebih anjal.



Menghilangkan Selulit






 Breast Lump



Mengurangkan Toksid dalam Badan






 Ini di antara fungsi dan kelebihan PB.Sebenarnya banyak lagi keistimewaan PB ni. Hurryy...dapatkan tempahan PB SEKARANG!!! Tak perlu ragu-ragu & tertunggu-tunggu..kerana langkah awal mencegah adalah lebih baik dari mengubati...
Do contact me 0194224584...:)



Testimoni Terbaik 2...!!!

Ok...kali ni saya nak citer pengalaman my friends lak pakai PB..

Mira Jururawat

Saya kenal Mira ni tahun lepas. Dia sekarang keje kat Pahang. Aritu sembang2 dengan dia pasal PB ni. Pastu dia pun keluarla citer pasal pengalaman best dia pakai PB. Mula dia x nak citer sebab malu katanya, tapi akhirnyer dengan taktik yang tersendiri saya berjaya mengorek rahsia dia. Ops! bukan untuk tujuan x elok yer..supaya saya boleh berkongsi kehebatan PB dengan semua wanita diluar sana. 
Mira pun buka la citer..sebenarnya dia sebelum ni x percaya sangat pun bila kawan dok citer pasal keberkesanan korset ni. lagipun katanya dia jenis yang simple x suka renyah2 pakai korset. Tapi ntah macam mana 1 hari dia tergerak nak mencuba..lagipun masa tu dia ada masalah dia punyer nipple dah tenggelam ke dalam sebab anaknya kerap sangat menyusu..so dia pun pakai for several week dia terkejut perubahan kat nipple dia. Memang naik balik dia punye nipple...then membanyakkan susu lagi..husband dia pun terkejut u..

Pastu dia citer sambil bisik2 kat saya..dia kata sejak dia pakai PB, hubby dia dah tak boleh berenggang tido malam..hahaha..tergelak besar saya dengar citer die...tapi memang itulah kenyataannya..PB juga dapat merapatkan balik kita punyer kewanitaan seperti baru kawin...hebat kan PB? tersangat rugi sape yang tak nak mencuba...

Sebarang pertanyaan@tempahan boleh contact saya di talian 0194224584 :)






Testimoni Terbaik

 Testimoni Terbaik...!!!

Dah lama rasanya tak tulis blog..oklah, saya nak continue balik citer tentang baju magic saya tu..:) saya nak kongsi dengan pembaca pengalaman beberapa individu yang dah pakai premium beautiful ni..tapi sebelum saya citer tentang pengalaman orang lain, lebih baik saya citer pengalaman saya sendiri sebagai pengguna PB..bukan ker testimoni terbaik tu adalah diri kita sendiri kan..?

ok, saya start pakai PB ni sejak tahun 2010 tak silap saya bulan 8 gitula..masa tu saya tengah ada masalah keputihan yang agak banyak dan gatal kat tuuuttt..(soriii..terpaksa buat pengakuan yang benar). Tapi selepas saya pakai PB lebih kurang seminggu jer, alhamdulillah masalah saya dah hilang 100%. ni bukan saya reka citer tapi ni benar2 berlaku kat saya. Sampai sekarang saya dah takde lagi masalah tersebut alhamdulillah syukur..
Selain tu banyak lagi kesan2 positif yang saya dapat rasa. nak citer pun agak 18sx.hehe..tapi seriously saya cakap, isteri yang pakai PB suami yang akan dapat rasa kesannya..hebat tak?? sangat HEBAT..
kalau nak rasa kehebatannya TRY lah sendiri..:) berminat boleh hubungi saya di talian 0194224584..:)

Sunday, 25 September 2011

IMPIAN WANITA...PREMIUM BEAUTIFUL..

Mengapa memilih Premium Beautiful ?

Tanpa pil pelangsing.
• Tanpa diet, pembedahan atau senaman.
• Halus lembut dan selesa pada kulit.
• Sesuai dipakai sepanjang hari.
• Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman.
• Ditenun dengan sulaman F.I.R.
• Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia.
• Direkacipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci.
• Keberkesanan dalam masa 5 minit selepas memakainya.
• Mengelakkan kanser payudara dan rahim.

Lain-lain kelebihan PB :
• Anti kanser
• Lemah tenaga batin
• Kencing manis
• Darah tinggi
• Lemah jantung
• Gaot, Migraine
• Asma
• Sakit belakang & pinggang
Selain tu, PB ni juga boleh digunakan untuk :


Anak-anak kecil mengalami kembung perut, boleh balutkan perutnya. Bagi kanak-kanak yang demam panas, bengkung dapat membantu mengeluarkan haba yang panas dengan cara membalut badan kanak-kanak tersebut. Biasanya bayi yang baru lahir terkena “jaundis” (kuning), balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya. Kalau anda sakit lutut (gaut), bolehlah membalut lutut anda dengan menggunakan bengkung. Yg bestnya..org laki pun boleh pakai bengkung ni jika sakit pinggang dan juga menyelesaikan masalah PJK (perut jauh kedepan) di kalangan suami2...:) 
sangat x rugi jika anda memilikinya & tersangat rugi jika anda xmemilikinya kerana 1001 kegunaannya..
Berminat?? boleh hubungi sy Imah di talian 019-4224584 utk tempahan.. conform puas ati..:)

BAJU MAGIC PART 2....

 PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL  


PB membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.


Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :
  • Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
  •  
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
  •  
  • Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
  •  
  • Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.



    BAJU MAGIC!!!

    Dah lama tak update blog saya ni..saya nak tanya korang penah dengar tak Baju Magic? mesti ada yang gelak bila dengar magic2 zaman serba moden ni kan? tapi trust me..memang ada baju magic ni dan saya pun dah penah pakai baju magic ni..memang best giler...baju ape yer yang magic tu?haa...kalau korang nak tau inilah dia baju magic tu...hehe
     
    Inilah Baju Magic yang saya cakap tu...Premium Beautiful..ianya sangat hebat dan terlaris di pasaran. Nape saya cakap ini baju magic? Sebab saya sendiri dah pakai dan merasai kehebatan baju ni dalam tempoh seminggu hingga 2 minggu jer saya dah merasai keberkesanannye..tak ke magic gitu? :) memang hebatlah!! Ape yang hebat sangat tu???oke...kalau nak tau kehebatannye teruskan membaca yer..tq..:)

    Bila citer tentang korset je mesti kita ingat kegunaannye juz untuk cantikkan body bila pakai kebaya kan? hehe...sama macam saya dulu jugak..kalau anda berkefahaman macam saya jugak dulu thats mean anda silap..sebenarnya korset Premium Beautiful ni fungsi dia 70% untuk KESIHATAN dan 30% je untuk KECANTIKAN. Ha? macam mana pakai korset boleh jadi sihat plak? oke..kita citer next yea...:)

    Tuesday, 12 July 2011

    Salam Perkenalan...

    Assalamualaikum ....

    Salam perkenalan buat semua pembaca...semoga anda semua sentiasa sihat..ceria..cantik dan anggun sentiasa..harap sudi membaca luahan dan kisah saya di blog yang x seberapa ni..shukran...:)