Popular Posts

Sunday, 27 November 2011

KEBERKESANAN PREMIUM BEAUTIFUL...

KEBERKESANAN PREMIUM BEAUTIFUL

PB ni mempunyai 1001 macam fungsi.Selain untuk kecantikan PB juga berfungsi menjaga kesihatan dalaman wanita. yela..kesihatan dalaman yang penting perlu dijaga dulu pastu baru luaran kan...so di antara fungsi PB ni ialah...

Rawatan Alternatif kepada Fibroid

 

 

  FAR INFRARED yang terdapat pada PB ini bertindak mengecutkan fibroid tersebut.

 


Puting (breast nipple)

Warna bertukar menjadi semakin pink cerah berbeza dari warna sebelumnya (gelap/kehitaman). Warna gelap circle keliling nipple juga akan semakin cerah dan semangat warnanya seperti hidup semula. Manakala puting keras akan menjadi semakin lembut. Puting tunduk dan layu akan semakin tegang menaik(up-lift). 


Memperbanyakkan kuantiti susu

Susu semakin banyak. Anda akan selalu kehausan, selalulah minum air secukupnya. Kepada yang lama tak menyusu anak perhatikan kesan putih2/serdak2 putih/habuk2 putih di cawan coli long bra Premium Beautiful Ia biasanya meninggalkan kesan. Dari mana kotoran putih ini datang?? Anda akan terkejut jika saya nyatakan ianya datang dari dalam payudara anda sebab air susu yang telah beku lama telah MENCAIR!!. Susu beku ini ajaibnya ia keluar akan mencair dan ajaibnya seumpama ditarik keluar (tanpa sedar).

Menegangkan Payudara
   

Peningkatan usia menyebabkan breast semakin hilang kekenyalan. Tindakbalas pemakaian PB yang berterusan mampu menjadikan breast lebih anjal.



Menghilangkan Selulit






 Breast Lump



Mengurangkan Toksid dalam Badan






 Ini di antara fungsi dan kelebihan PB.Sebenarnya banyak lagi keistimewaan PB ni. Hurryy...dapatkan tempahan PB SEKARANG!!! Tak perlu ragu-ragu & tertunggu-tunggu..kerana langkah awal mencegah adalah lebih baik dari mengubati...
Do contact me 0194224584...:)



Testimoni Terbaik 2...!!!

Ok...kali ni saya nak citer pengalaman my friends lak pakai PB..

Mira Jururawat

Saya kenal Mira ni tahun lepas. Dia sekarang keje kat Pahang. Aritu sembang2 dengan dia pasal PB ni. Pastu dia pun keluarla citer pasal pengalaman best dia pakai PB. Mula dia x nak citer sebab malu katanya, tapi akhirnyer dengan taktik yang tersendiri saya berjaya mengorek rahsia dia. Ops! bukan untuk tujuan x elok yer..supaya saya boleh berkongsi kehebatan PB dengan semua wanita diluar sana. 
Mira pun buka la citer..sebenarnya dia sebelum ni x percaya sangat pun bila kawan dok citer pasal keberkesanan korset ni. lagipun katanya dia jenis yang simple x suka renyah2 pakai korset. Tapi ntah macam mana 1 hari dia tergerak nak mencuba..lagipun masa tu dia ada masalah dia punyer nipple dah tenggelam ke dalam sebab anaknya kerap sangat menyusu..so dia pun pakai for several week dia terkejut perubahan kat nipple dia. Memang naik balik dia punye nipple...then membanyakkan susu lagi..husband dia pun terkejut u..

Pastu dia citer sambil bisik2 kat saya..dia kata sejak dia pakai PB, hubby dia dah tak boleh berenggang tido malam..hahaha..tergelak besar saya dengar citer die...tapi memang itulah kenyataannya..PB juga dapat merapatkan balik kita punyer kewanitaan seperti baru kawin...hebat kan PB? tersangat rugi sape yang tak nak mencuba...

Sebarang pertanyaan@tempahan boleh contact saya di talian 0194224584 :)






Testimoni Terbaik

 Testimoni Terbaik...!!!

Dah lama rasanya tak tulis blog..oklah, saya nak continue balik citer tentang baju magic saya tu..:) saya nak kongsi dengan pembaca pengalaman beberapa individu yang dah pakai premium beautiful ni..tapi sebelum saya citer tentang pengalaman orang lain, lebih baik saya citer pengalaman saya sendiri sebagai pengguna PB..bukan ker testimoni terbaik tu adalah diri kita sendiri kan..?

ok, saya start pakai PB ni sejak tahun 2010 tak silap saya bulan 8 gitula..masa tu saya tengah ada masalah keputihan yang agak banyak dan gatal kat tuuuttt..(soriii..terpaksa buat pengakuan yang benar). Tapi selepas saya pakai PB lebih kurang seminggu jer, alhamdulillah masalah saya dah hilang 100%. ni bukan saya reka citer tapi ni benar2 berlaku kat saya. Sampai sekarang saya dah takde lagi masalah tersebut alhamdulillah syukur..
Selain tu banyak lagi kesan2 positif yang saya dapat rasa. nak citer pun agak 18sx.hehe..tapi seriously saya cakap, isteri yang pakai PB suami yang akan dapat rasa kesannya..hebat tak?? sangat HEBAT..
kalau nak rasa kehebatannya TRY lah sendiri..:) berminat boleh hubungi saya di talian 0194224584..:)