Popular Posts

Sunday, 25 September 2011

IMPIAN WANITA...PREMIUM BEAUTIFUL..

Mengapa memilih Premium Beautiful ?

Tanpa pil pelangsing.
• Tanpa diet, pembedahan atau senaman.
• Halus lembut dan selesa pada kulit.
• Sesuai dipakai sepanjang hari.
• Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman.
• Ditenun dengan sulaman F.I.R.
• Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia.
• Direkacipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci.
• Keberkesanan dalam masa 5 minit selepas memakainya.
• Mengelakkan kanser payudara dan rahim.

Lain-lain kelebihan PB :
• Anti kanser
• Lemah tenaga batin
• Kencing manis
• Darah tinggi
• Lemah jantung
• Gaot, Migraine
• Asma
• Sakit belakang & pinggang
Selain tu, PB ni juga boleh digunakan untuk :


Anak-anak kecil mengalami kembung perut, boleh balutkan perutnya. Bagi kanak-kanak yang demam panas, bengkung dapat membantu mengeluarkan haba yang panas dengan cara membalut badan kanak-kanak tersebut. Biasanya bayi yang baru lahir terkena “jaundis” (kuning), balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya. Kalau anda sakit lutut (gaut), bolehlah membalut lutut anda dengan menggunakan bengkung. Yg bestnya..org laki pun boleh pakai bengkung ni jika sakit pinggang dan juga menyelesaikan masalah PJK (perut jauh kedepan) di kalangan suami2...:) 
sangat x rugi jika anda memilikinya & tersangat rugi jika anda xmemilikinya kerana 1001 kegunaannya..
Berminat?? boleh hubungi sy Imah di talian 019-4224584 utk tempahan.. conform puas ati..:)

BAJU MAGIC PART 2....

 PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL  


PB membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.


Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :
  • Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
  •  
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
  •  
  • Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
  •  
  • Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.



    BAJU MAGIC!!!

    Dah lama tak update blog saya ni..saya nak tanya korang penah dengar tak Baju Magic? mesti ada yang gelak bila dengar magic2 zaman serba moden ni kan? tapi trust me..memang ada baju magic ni dan saya pun dah penah pakai baju magic ni..memang best giler...baju ape yer yang magic tu?haa...kalau korang nak tau inilah dia baju magic tu...hehe
     
    Inilah Baju Magic yang saya cakap tu...Premium Beautiful..ianya sangat hebat dan terlaris di pasaran. Nape saya cakap ini baju magic? Sebab saya sendiri dah pakai dan merasai kehebatan baju ni dalam tempoh seminggu hingga 2 minggu jer saya dah merasai keberkesanannye..tak ke magic gitu? :) memang hebatlah!! Ape yang hebat sangat tu???oke...kalau nak tau kehebatannye teruskan membaca yer..tq..:)

    Bila citer tentang korset je mesti kita ingat kegunaannye juz untuk cantikkan body bila pakai kebaya kan? hehe...sama macam saya dulu jugak..kalau anda berkefahaman macam saya jugak dulu thats mean anda silap..sebenarnya korset Premium Beautiful ni fungsi dia 70% untuk KESIHATAN dan 30% je untuk KECANTIKAN. Ha? macam mana pakai korset boleh jadi sihat plak? oke..kita citer next yea...:)